Распоред

Распоредот и сите информации во врска со истиот ќе бидат објавени една недела по крајниот рок за пријавување на 30 април 2019.

Пријавување и распоред

Рокот за пријавување ќе биде продолжен до 5 мај, петок.Распоредот за категории ќе биде објавен во четврток, 4 мај; и комплетната листа на учесници со точен тајминг ќе бидe достапнa во текот на следната недела.