Продолжување на рокот за пријавување поради COVID-19

Почитувани натпреварувачи, Рокот за пријавување е продолжен до 30ти април 2020 поради пандемијата со COVID-19 и со надеж дека ќе заврши со време за да може да се реализира натпреварот во јуни. Проверувајте ја нашата Facebook страна како и делот Read more…