Пријавување и распоред

Рокот за пријавување ќе биде продолжен до 5 мај, петок.Распоредот за категории ќе биде објавен во четврток, 4 мај; и комплетната листа на учесници со точен тајминг ќе бидe достапнa во текот на следната недела.