Формуларот за онлајн пријавување како и онлајн плаќање со кредитна картичка за партиципација ќе бидат достапни кон крајот на јануари 2020

Пријавувањето ќе се одвива целосно и исклучиво преку Гугл формулар за пријавување на учесниците достапен на следните линкови:

Пријава за соло дисциплини

Пријава за каменра музика

Напоменуваме дека при пополнувањето на формуларот за пријавување задолжително е користење на имејл адреса на Gmail како би можеле да се прикачат сите неопходни документи. Не е можно коирстење на имејл адреси од други домејни.

Ја очекуваме вашата пријава и средба во прекрасниот Охрид.