Почитувани натпреварувачи,

Рокот за пријавување е продолжен до 30ти април 2020 поради пандемијата со COVID-19 и со надеж дека ќе заврши со време за да може да се реализира натпреварот во јуни.

Проверувајте ја нашата Facebook страна како и делот за вести на нашата веб страна за понатамошни известувања.

Categories: Вести