Продолжување на рокот за пријавување

Почитувани, Со оглед на неизвесноста која се уште владее во врска со пандемијата со КОВИД-19 решивме да го продолжиме крајниот рок за пријавување до 30ти април. Датумите за натпреварот (15-19 јуни) сега за сега остануваат непроменети, но ќе објавиме дополнително известување за тоа на крајот на рокот за пријавување. Со Read more…

Нов термин за натпреварот!

Почитувани натпреварувачи, По внимателно разгледување на состојбата се одлучивме новиот термин за одржување на Охридски Бисери да биде 27-30 август 2020 г. Исто така објавуваме и нов рок за пријавување заклучно со 30ти јуни 2020 г. Оние од вас кои веќе се пријавиле за време на првиот рок за пријавување Read more…

Одложување на натпреварот!

Почитувани учесници, Поради неизвесноста во врска со пандемијата со Ковид-19 донесовме одлука за одложување на Меѓународниот Натпревар за Млади Музичари „Охридски Бисери“. Новиот датум за натпреварот ќе биде одреден по завршувањето на вонредната состојба во нашата држава. Исто така ќе биде објавен нов рок за пријавување за сите нови натпреварувачи Read more…

Продолжување на рокот за пријавување поради COVID-19

Почитувани натпреварувачи, Рокот за пријавување е продолжен до 30ти април 2020 поради пандемијата со COVID-19 и со надеж дека ќе заврши со време за да може да се реализира натпреварот во јуни. Проверувајте ја нашата Facebook страна како и делот за вести на нашата веб страна за понатамошни известувања.