Одложување на натпреварот!

Почитувани учесници, Поради неизвесноста во врска со пандемијата со Ковид-19 донесовме одлука за одложување на Меѓународниот Натпревар за Млади Музичари „Охридски Бисери“. Новиот датум за натпреварот ќе биде одреден по завршувањето на вонредната состојба во нашата држава. Исто така ќе биде објавен нов рок за пријавување за сите нови натпреварувачи Read more…