Продолжување на рокот за пријавување

Почитувани, Со оглед на неизвесноста која се уште владее во врска со пандемијата со КОВИД-19 решивме да го продолжиме крајниот рок за пријавување до 30ти април. Датумите за натпреварот (15-19 јуни) сега за сега остануваат непроменети, но ќе објавиме дополнително известување за тоа на крајот на рокот за пријавување. Со Read more…