Нов термин за натпреварот!

Почитувани натпреварувачи, По внимателно разгледување на состојбата се одлучивме новиот термин за одржување на Охридски Бисери да биде 27-30 август 2020 г. Исто така објавуваме и нов рок за пријавување заклучно со 30ти јуни 2020 г. Оние од вас кои веќе се пријавиле за време на првиот рок за пријавување Read more…